FEATURED

MESIN

WD200+

WD200+ nggunakake teknologi inkjet kacepetan dhuwur, tinta basis banyu lingkungan.Presisi sing luwih dhuwur lan kecepatan produksi sing luwih dhuwur, maksimal bisa 1.8m / s kanthi 600 * 200dpi, 1.2m / s kanthi 600 * 300dpi, 0.7m / s kanthi 600 * 600dpi.

Urip iku Apik karo WONDER

Saka milih lan konfigurasi tengen
mesin kanggo proyek kanggo mbantu finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

KAREP

PITUTUR

Diduweni dening Dongfang Precision Group

www.df-global.cn/Ecnindex.html

Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. minangka produsen profesional mesin cetak digital bergelombang.Printer digital Wonder bisa dipérang dadi: Muti Pass mindhai seri mesin printing digital kanggo printing kumpulan cilik, lan Single Pass seri mesin printing digital kacepetan dhuwur kanggo pesenan gedhe, minangka cara printing inkjet beda.Uga bisa dipérang dadi: Printer digital tinta berbasis banyu, lan printer digital warna-warni tinta UV, minangka jinis tinta sing beda-beda miturut kabutuhan efek cetak sing beda saka pelanggan.

bubar

PAWARTA

  • Pameran Indopack 2022 rampung kanthi sukses, ayo nikmati kaendahan seni cetak digital Wonder

    Tanggal 3 September 2022, Indopack 4 dina 2022 sing dianakake Düsseldorf, Jerman, rampung kanthi sukses ing Jakarta Convention Center ing Indonesia.Tim Shenzhen Wonder Indonesia nuduhake para pamirsa paket bergelombang cetak digital...

  • Print kothak karton warni kaya artis nanging gawé gampang kaya nunggang mancal

    Apa sampeyan wis tau mbayangake yen ing sawijining dina sampeyan bakal bisa ngrancang lan nyithak kemasan sing apik banget lan dilapisi kaya karya seni kanggo pelanggan, lan proses produksie gampang kaya numpak sepedha?...

  • Fosber Asia dening Jinfeng kasil diwiwiti

    Tembok ganda pertama Pro/Line wet-end Fosber Asia dening Jinfeng kasil diwiwiti ing Sanshui, Foshan tanggal 03 Desember 2021. Konfigurasi proyek yaiku PRO/LINE kanthi jembaré 2,5m lan kacepetan kerja nganti 300mpm.Tembok ganda pertama Pro/Line wet-end Fosber Asia dening Jinfeng yaiku ...

  • Shenzhen Wonder kerjo bareng karo Dongfang Precision Group, digital printing daya redoble

    Jam 11:18 tanggal 15 Februari 2022, Shenzhen Wonder lan Dongfang Precision Group resmi nandatangani perjanjian kerjasama ekuitas, lan upacara penandatanganan kasebut sukses.Ing kerjasama iki, liwat nambah modal lan kerjasama ekuitas, Shenzhen Wonder bakal ...

  • Konferensi Peluncuran Produk Anyar Wonder 2021 lan Perayaan Ulang Tahun kaping 10 sukses lengkap

    Tanggal 18 November, konferensi peluncuran produk anyar Wonder 2021 lan perayaan sepuluh minggu rampung kanthi sukses ing Shenzhen.Eksplorasi anyar, ndeleng masa depan.Konferensi Peluncuran Produk Anyar Wonder 2021 Ing sepuluh taun kepungkur, Wonder wis setya nyedhiyakake pelanggan ...